Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Leyenburg heeft als doel excellente zorg te bieden. 

De praktijk bevindt zich naast het Haga ziekenhuis Leyweg. Wij kunnen u verwijzen naar het ziekenhuis, diens apotheek, of voor bloedafname en voor beeldvormend onderzoek zoals röntgenfoto’s en echografie. Onze huisartsenpraktijk is ook voorzien van een bloedafnamepost. Naast ons bevind zich een leefstijlcentrum met onder andere fysiotherapie, podologie en dietiek. Er bevindt zich op het plein tevens een groot revalidatiecentrum, een tandartsenpraktijk en een centrum voor alternatieve geneeswijzen.

Dhr. drs. Deniz Hastan, huisarts, heeft ruime ervaring vanuit zijn werkzaamheden in het ziekenhuis en de huisartsenpraktijk. Dokter Hastan spreekt Nederlands, Engels, Duits en Turks. Patienten die Pools, Russisch, Arabisch of een andere taal spreken worden geholpen met vertaling zoals vanuit Google Translate. Ook is dokter Hastan actief in PRP / plasma behandelingen, voor zowel cosmetische als medische doeleinden.

Er zijn ruime parkeermogelijkheden. De uitgang van de ondergrondse parkeergarage bevindt zich op 30 meter van onze praktijk. Ook zijn er parkeerplaatsen op omliggende wegen. De praktijk is op 150 meter van tram en bushalte ‘Leyenburg’ met onder andere tram 4, 6 en bus 21, 23, 24, 26.

U kunt hier op het plein ook terecht voor uw boodschappen of om een hapje te eten of iets te drinken.

Afspraak maken

Er zijn dagelijks spreekuren op afspraak. Om een afspraak te maken  kunt u bellen naar 070-2002566

Herhaalrecepten

Via receptenlijn

070-2002566

Web-app

mijngezondheid.net

U kunt hier terecht voor onder andere:

  • online vragen stellen 
  • medicijnen bestellen
  • inzicht in uw medisch dossier, zoals bloeduitslagen, actueel medicatieoverzicht en uw eventuele rapporten van het ziekenhuis